Assurantiekantoor in Sassenheim | Bijdorp Holland

Zakelijk

Een schade kan voor uw bedrijf grote gevolgen hebben. Door een grote brand raakt uw bedrijfspand beschadigd. U wilt snel weer kunnen herbouwen en nieuwe spullen en voorraad aanschaffen. Maar u moet ook tijdelijk op zoek naar een vervangende locatie, wat extra kosten met zich mee brengt. En als door de brand de productie langere tijd stil komt te liggen, kan dit grote gevolgen hebben voor uw omzet. En wat als uw buren door de brand ook schade oplopen? Of als het oppervlaktewater vervuild raakt door de brand?

Daarom is het van belang dat u goed verzekerd bent. En dat u kunt vertrouwen op de hulp en ervaring van een professioneel assurantiekantoor.  

Ondernemers

Financieel advies voor ondernemers besteedt aandacht aan verschillende belangen: uw bedrijf, uw thuissituatie, maar natuurlijk ook aan uzelf.

Veel financiële zaken overlappen elkaar dan ook. En de risico's die u zakelijk loopt, kunnen grote consequenties hebben voor u, uw partner en/of gezin. Bijdorp Holland brengt dit allemaal helder voor u in kaart met zakelijk financieel advies.

Zakelijk en privé gaan in elkaar over bij zaken als:

  • beroepsaansprakelijkheid
  • rechtsbijstand
  • arbeidsongeschiktheid
  • overlijden

Zorg er voor dat u deze zaken goed heeft geregeld. Er zijn uitstekende, betaalbare mogelijkheden om zowel uw privé als zakelijke belangen goed af te dekken.

Bij Bijdorp Holland is financieel advies de optelsom van expertise

Bijdorp Holland heeft ruime ervaring in zowel zakelijke ondersteuning als in particuliere advisering. Maak gebruik van deze optelsom van onze expertise en profiteer van de meest uitgebalanceerde oplossingen zowel zakelijk als privé  inkomenszekerheden

Neem voor een deskundig en afgewogen financieel advies contact met ons op.
Telefoonnummer: 0252 - 211 091