Reis

Vakantiechecklist

Zorg dat u goed voorbereid op vakantie gaat. Gebruik onze Vakantiechecklist.

VAKANTIECHECKLIST

Reisverzekeringen.

Ook voor al uw reisverzekeringen kunt u bij ons terecht. Een losse reisverzekering voor uw vakantie is met één telefoontje geregeld. Dus dat kunt u zelfs nog regelen vlak voordat u het vliegtuig instapt. U bent direct verzekerd.

Gaat u meerdere keren op vakantie of gaat u af en toe een weekendje weg? Dan is een Doorlopende Reisverzekering misschien een goedkopere oplossing voor u. U kunt de dekking van de Doorlopende Reisverzekering zelf samenstellen. Zodoende heeft u een verzekering op maat. Wij adviseren u hier graag bij.

En als u een wereldreis gaat maken, een paar maanden gaat back-packen of een buitenlandse stage gaat doen, dan hebben wij ook speciale verzekeringen voor u. Zoals de Lang-op-Reisverzekering van de Europeesche of de Tijdelijk in het Buitenland-verzekering van OOM Verzekeringen.

Voor de reisverzekeringen werken wij samen met gespecialiseerde verzekeringsmaatschappijen. Deze maatschappijen hebben een eigen Alarmcentrale die in geval van nood 24 per dag bereikbaar is voor hulp en professionele ondersteuning, snel advies bij eenvoudige medische klanten, maar ook bijvoorbeeld voor het adres van het dichtbijzijnde ziekenhuis of arts.

Alarmcentrale De Europeesche: 020 – 65 15 777

Alarmcentrale ASR Verzekeringen (ook voor uw reisverzekering via De Leeuw):  030 – 278 00 00

Alarmcentrale Delta Lloyd: 026 – 400 23 90

Alarmcentrale Nationale Nederlanden: 070 – 314 75 75

Tips:

  • Als u tijden uw vakantie plotseling naar huis moet of medische hulp nodig heeft bel dan altijd de Alarmcentrale. Zij regelen alles voor u.
  • Wordt u tijdens de vakantie bestolen of raakt u iets kwijt, doet u dan altijd aangifte. Bij voorkeur bij de politie. Is dit niet mogelijk, dan adviseren wij u om een verklaring op te laten stellen door bijvoorbeeld uw hotel. Deze aangifte is namelijk verplicht bij het melden van uw schade.