Bijdorp Holland App

Bijdorp Holland App

Van Appviseurs

In april 2022 zijn wij overgestapt naar een nieuw softwaresysteem. Door deze overstap is de oude Digitale Polismap komen te vervallen.

De Digitale Polismap is vervangen door een nieuwe verzekeringsapp: Appviseurs van A.i. Automatisering.

 

Met deze app heeft u altijd inzicht in uw verzekeringsgegevens en uw lopende schades. Ook facturen kunt u voortaan terugvinden in deze app. Helaas is het niet mogelijk facturen uit het verleden in deze app in te zien. Via de app kunt u ons snel en eenvoudig vragen stellen over uw verzekeringen. 

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Daarom kunt u ons natuurlijk gewoon blijven bellen. Ook kunt u altijd langskomen op ons kantoor. De koffie staat voor u klaar.

 

Onze app is niet alleen via uw computer te gebruiken, maar er is ook speciale versie voor op uw smartphone. Op de website https://www.appviseurs.nl/ vindt u meer informatie over onze nieuwe app.

 

De app Appviseurs:

U kunt de app downloaden in de appstore van uw telefoon. Als u zoekt naar “Appviseurs” in de appstore dan komt onze verzekeringsapp naar voren in de zoekresultaten. De juiste app kunt u herkennen aan blauw/witte logo dat u ook op de website van appviseurs ziet. 

 

Appviseurs via uw computer.

De Appviseurs is, naast de app voor op uw telefoon, ook op uw computer via een website te bereiken.

Heeft u interesse? Bel of mail ons en wij sturen u per mail een uitnodiging met uw inloggegevens.